top of page

FR Marbres som un marbrista a Barcelona dedicat a l'elaboració i transformació de pedra natural, marbre, granit, superfícies de quars, Neolith, Silestone, Quarts, etc.

Va ser fundada al 2010 per Ferran Reja amb un llarg recorregut en el món del marbre i de la pedra, tant en banys, cuines, paviments, façanes; hotels, habitatges, centres comercials...

Volem diferenciar-nos de les altres empreses gràcies als nostres serveis, ja que oferim metratge, tall i col·locació del producte a l'obra, buscant sempre el millor resultat, podent controlar així, des de la recepció i elaboració de les peces fins a la seva col·locació.

D'aquesta manera, podem tenir un màxim control en totes les seves fases, oferint una excel·lència en els nostres resultats. 

La nostra filosofia es basa en els següents pilars: 

CONFIANÇA

Volem transmetre als nostres clients seguretat en allò què fem, basant-nos en l'experiència i resultats previs.

proximitat

Com a petita empresa, volem trasmetre proximitat amb el client, consolidar la relació que hi tenim amb cadascun d'ells i mostrar empatia, tratant més humanament la nostra feina.

EXCEL·lèNCIA

Treballem amb entusiasme, eficàcia, eficiència i de forma professional per a garantir el millor resultat.

COMUNICACIÓ

Creiem que la comunicació i el tracte entre el client i el nostre equip és molt important per a obtenir millors resultats.

EMPRESA

 

CONTACTE AMB NOSALTRES:

C/ Palautordera, 25

Polígon Can Prat

08450, Llinars del Vallès

 

Telèfon: 937812012

Email: info@ferranrejamarbres.com

SEGUEIX-NOS A:

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Gris Google+ Icono
bottom of page